Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Igra sudbine

Astrologija je naučna disciplina koja se bavi proučavanjem metafizičkog uticaja kosmičkih sila na pojedinca, prirodu i drustvo. Potiče jos iz Vavilona i od tada se smatra najtipičnijim oblikom predskazanja budućnosti. Prve zvezdane karte sastavljene su oko V veka pre nove ere.


Natalna karta predstavlja mapu života i ukazuje na sve prepreke, ali i putokaze koji nas vode do pronalaženja nase suštine. Svaki pojedinac koji dodje na ovu planetu dobija podjednake predispozicije da bude srećan. Kasnije, društvo kreće da nam nameće odredjena pravila i stavlja nas u uloge koje nemaju dodira sa našom suštinom. Energija konstantno kruži, a položaj planeta i aspekti koje one grade u trenutku našeg rodjenja, odredjuju čemu smo naklonjeni. Prema tome, zahvaljujući natalnoj karti, mi mozemo osvestiti sve ono negativno u nama što nas sputava da budemo srećni. Jer, sve se dešava u nama, a okolnosti su samo odgovor na naše stanje uma.

Kada posmatramo lični plan, ono što je takodje popularno jeste i izrada godišnjeg horoskopa. Tokom izrade godišnjeg horoskopa se prolazi kroz sve bitne trenutke u životu i uz pomoć astroloških saveta se osoba usmerava na put koji vodi ka sreći i usehu. Godišnji horoskop služi za tumačenje onog što govore zvezde i može služiti kao smernica za naredne korake u životu, poslu ili u ljubavi. Kada smo već kod ljubavi, astrologija pruža i mogućnost izrade uporednih ljubavnih horoskopa, što se stručno naziva astrologija odnosa. Ova grana astrologije se bavi tumačenjem odnosa izmedju dve osobe i pruža mogućnost da se odnos popravi i unapredi. Stručni saveti astrologa će parovima pomoći u tome da spoznaju na koji način da rade na svojim problemima i da naprave kompromise u kojima će obe strane biti zadovoljne.

Ljubav je i dalje tema koje se držimo, pa ćemo ti predstaviti jednu od najromantičnijih astroloških usluga. Koliko smo samo puta pomislili kako voljenoj osobi želimo da skinemo zvezde sa neba. Medjutim, kako to nije moguće, astrološko društvo ti nudi mogućnost da svoju voljenu osobu uklešeš u zvezde. Imenovanjem zvezde dragoj osobi poklanjaš ceo svemir, pa zar to nije dovoljno? Pored toga što odredjena zvezda dobija ime osobe kojoj se ovaj originalni poklon poklanja, dobijaš i sertifikat o imenovanju, zvezdanu mapu i pismo kupca, a sve to stiže u luksuznom pakovanju.

Jedna grana astrologije se bavi i izučavanjem drevne kineske veštine uredjenja životnog i poslovnog prostora, poznatije kao Feng shui. Feng shui se zasniva na principima, od kojih je glavni taj po kome se smatra da prostor u kome živimo ili radimo zapravo predstavlja nas same i naš način života. Feng shui zastupa stav za protok energije ima veliki uticaj na naše raspoloženje i zato je potrebno da se energija nesmetano kreće u prostoru u kome boravimo. Izrada Feng shui projekta će ti omogućiti da svoj dom preurediš po Feng shui principima i da omogućiš protok pozitivne energije, a sve se to ogleda i na odnose izmedju ukućana, ljubavni život, napredak u poslu i dr.

Ukoliko želiš da znaš kako da ukloniš ono sto te žulja svaki dan i stoji na putu ka tvojoj sreći, možeš pronaći odredjene astrološke usluge na popustu ovde.